Kaukoputket ja tähtäimet testissä Erätaika-messuilla

Pohjois-Savon Luontovaruste pystyttää Savon erämessuille lintutorni-lavan, jossa voi kokeilla ja vertailla kiikaritähtäimiä ja kaukoputkia. Laatuoptiikkaa on esillä kattavasti eri hintaluokissa.

– Metsästäjille tarjoamme messujen laajimman ase- ja optiikkavalikoiman, sekä haulikonpatruunoiden jälleenlatausta, yrittäjä Pekka Helminen kertoo.

Pohjois-Savon Luontovaruste tarjoaa nimensä mukaisesti kaikki varusteet kaikille luonnossa liikkujille, kuten vaatteet, reput, kengät, aseet, kalastusvälineet ja kamerareput.

Se on myös maan ainoa Kehä kolmosen ulkopuolella oleva yritys, joka palvelee lintubongareita, metsästäjiä ja luontokuvaajiakin laajalla ja laadukkaalla valikoimalla erilaisia kiikareita, kaukoputkia ja tähtäimiä. Yritys palvelee niin verkkokaupassa kuin Iisalmen kivijalkaliikkeessä.

Taustalla on kolme kovaa konkaria ja luontoharrastajaa. Helminen on työskennellyt 25 vuotta optiikan tukkukaupan ja maahantuonnin parissa ja tuntee lintuharrastajien tarpeet ja vaatimukset. Myyjät Esa Kervinen ja Ville Kainulainen tuntevat hyvin alueen asiakkaat ja olosuhteet.

Pohjois-Savon Luontovarusteessa odotetaan Erätaika 2019 -messuja innolla.

– Kyseessä on keskisen ja itäisen Suomen parhaat messut. Sen tekevät toimivat järjestelyt, laajat valikoimat ja maantieteellinen alue, jossa ihmiset ovat kiinnostuneita eräharrastuksista. Meille tämä on ison näytön paikka. Tulkaa rohkeasti juttusille ja kokeilemaan kiikareita, kaukoputkia ja tähtäimiä, Pekka Helminen toivottaa.


Pohjois-Savon Luontovarusteen Pekka Helminen odottaa Erätaika 2019 -messuja innolla.