Lipunmyynti Erätaika 2019 -messuille on alkanut – hanki kätevä ennakkolippu!

Savon parhaille erämessuille voi hankkia näppärän ennakkolipun messusivuilta.

Vältät lipun avulla jonottelun, sillä pääsylipun ennakkoon ostaneille on omat sisäänkäyntiväylät ja lipuntarkastus on nopeaa QR-koodin ansiosta. Kirmaa vaivatta perheen pienimpien kanssa ihastelemaan vaikka koiraesittelyitä tai astele kaveriporukalla tutkimaan, mitä noin 250 näytteilleasettajalla on esillä.

Ennakkolipulla varmistat myös, että koet huippuesiintyjien keikat. Erätaika 2019 -messuilla esiintyvät muun muassa Aikakone, Kaukolasipartio ja lasten suosikki MisseKissa.

Voit halutessasi tulostaa lipun, ja se on helppo pitää tallessa puhelimessa. Myös ryhmäliput pysyvät helposti tallessa.

Parkkilipun voi myös ostaa etukäteen, joten ajat vain Erätaika-messujen pysäköintialueelle, etsit autollesi paikan, hyppäät maksuttomaan messubussiin ja suunta Kuopio-halliin!

Ilahduta vaikka sydänystävääsi, yhteisellä elämyksellä ja Erätaika-lippulahjalla!

Näin ostat lipun ennakkoon

Savon Erämessut -nettisivuilta löytyy oikeasta reunasta vihreä palkki, josta pääsee suoraan lipunostoon. Palvelusta voi hankkia yhden päivän pääsylippuja.

Tarjolla on aikuisten lippu, 12-16-vuotiaiden nuorten lippu sekä alennusryhmälippu, johon ovat oikeutettuja eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.

Jos olet tulossa isommalla porukalla, niin lippupalvelusta saa helposti myös ryhmälipun kymmenen hengen ja sitä suuremmille ryhmille. Jokaisella kävijällä on oltava oma lippunsa.

Valitse ensin lipputyypit ja kappalemäärät, jatka tilauksen yhteenvetoon, tarkista vielä kerran ostoskorisi sisältö ja jatka kassalle. Anna sähköpostiosoitteesi, johon pääsylippusi toimitetaan. Täytä yhteystietosi ja muista klikata Hyväksyn käyttöehdot -raksi päälle. Tämän jälkeen siirryt maksamaan lippusi. Maksutavan vaihtoehtoina ovat yleisimmät kotimaiset verkkopankit, Visa ja Mastercard.

Kun lippuostos on tehty, saat sähköpostiisi messulipun. Sen voi tulostaa ja ottaa mukaan, tai tallentaa puhelimeen. Messuille saapuessa lipusta tarkistetaan sen QR-koodi.

Toki messuilla on lipunostomahdollisuus myös käteisellä ja pankkikortilla. Myös parkkilipun saa ostettua erikseen pysäköintialueelta.

Lippupalvelun toteuttaa jyväskyläläinen Liveto. Savon Messut Oy kokeili Liveton nettilippupalvelua jo vuonna 2017, ja totesi ammattilaisten toteuttaman palvelun mainioksi ratkaisuksi. Tervetuloa Erätaika 2019 -messuille Kuopio-halliin 26.-28.4.2019!

Lisätietoa lipuista löydät täältä >>