Messuohjelma

Luontoelämyksiä kaikille!

Lumoudu luonnosta Erätaika 2019 -messuilla Kuopio-hallissa 26.-28.4.2019.
Savon Erämessut Oy on pakannut Kuopio-hallin täyteen kalastusta, metsästystä, retkeilyä, koiraharrastuksia, luonnossa liikkumista ja erätunnelmaa. Lapsille on oma Muksula. Eräpubissa voi pitää taukoa.

Messuviikonlopun avaa perjantaina eräseutujen ja maaseudun puolustaja Mikko Kärnä.
Upeat esiintyjät Aikakone (su) ja Kaukolasipartio (pe-la) ja juontaja-laulaja Mika Lappalainen luovat huipputunnelmaa. Mukana on myös ME-hanuristi Anssi K. Laitinen. Lapsia viihdyttää ihana ja iloinen MisseKissa (la-su)!
Hae reppuusi parhaat tarjoukset ja tärpit. Tavataan Erätaika 2019-messuilla!


PERJANTAI 26.4.

Erätaika 2019 Mikko Kärnä

Messut avataan perjantaina 26.4. klo 12, Mikko Kärnä
Perjantain messupäivän avaa eräseutujen ja maaseudun puolustaja Mikko Kärnä. Inarilainen kansanedustajaehdokas on myös innokas riistaruokakokki ja kokenut eränkävijä.


PERJANTAI-SUNNUNTAI 26.-28.4.

Erätaika 2019 Mika Lappalainen ja Anssi Laitinen

Messujuontajana ja yleisön viihdyttäjänä Mika Lappalainen
Messujuontajana on Seinäjoen Tangomarkkinoiltakin tuttu Mika Lappalainen. Iisalmelainen musiikin moniosaaja ja hevosmies viihdyttää yleisöä myös hanuristi Anssi K. Laitisen kanssa. Kuopiolaisella Laitisella on muuten jopa kaksi Guinnessin maailmanennätystä haitarin soittamisesta, vuosilta 2010 ja 2018.


PERJANTAI-LAUANTAI 26.-27.4.

Erätaika 2019 Kaukolasipartio

Kaukolasipartio
Joensuulainen Kaukolasipartio on tunnettu hauskasta ja vauhdikkaasta live-menosta. Joensuulainen viihteen etuvartio antaa eräsaappaille ja vaelluskengille tahtia perjantaina ja lauantaina. Jappadappa!


LAUANTAI-SUNNUNTAI 27.-28.4.

Erätaika 2019 Misse kissa

MisseKissa
Tämä pehmeästi laulava kissa innostui musiikista jo kissanpentuna, kun hän seurasi emonsa Miauskis-kissan esiintymisiä. MisseKissa räppää ja poppaa, mutta osaa myös tutut laululeikit. MisseKissa on lasten ilona messuilla lauantaina ja sunnuntaina.


SUNNUNTAI 28.4.

Erätaika 2019 Aikakone

Aikakone
Keltainen toukokuu alkaa jo erämessuilta. Legendaarinen Aikakone vie sunnuntaina Erätaika-yleisön vaahterapuun alle. Ehkä jopa tähtikaaren taa?


Ohjelma tarkentuu lähempänä messuja.

Tervetuloa Erätaika 2019 –messuille!