Metsästäjien luottokumppani Ultracom toivottaa nuoret metsästäjät tervetulleeksi lajin pariin

Erätaika 2019 -messujen pääyhteistyökumppani Ultracom Oy toivottaa kaikki messuvieraat tervetulleiksi messuille ja tutustumaan samalla metsästäjille suunnattuihin paikannus- ja seurantasovelluksiin. Erityisellä innolla yritys odottaa kohtaavansa koululaisia ja opiskelijoita.

– Nuoret ovat tärkeä ryhmä niin yrityksellemme kuin metsästykselle lajina. On mukava huomata työssämme, että nuoria metsästäjiä on paljon. Samoin se on hienoa, että naiset metsästävät yhä enemmän. Metsästys ei ole ukkoutunutta ja lajilla on jatkajia, myyntipäällikkö Lasse Väyrynen Ultracom-yrityksestä iloitsee.

Eläinten seurantalaitteisiin ja niiden ohjelmistoihin erikoistunut Ultracom on monen metsästäjän ja hirviporukan retkitoveri luurissa ja koiranpannassa.

Ultracom valmistaa esimerkiksi koirapantoja ja koiratutkia, jotka toimivat GSM-pohjaisesti tai VFH-tekniikalla. Metsästäjä voi paikantaa puhelimensa näytöltä oman sijaintinsa, tarkistaa kavereiden sijainnit sekä viestiä nopeasti muille. Laadukkaita maastokarttoja on kotimaan lisäksi saatavilla esimerkiksi muihin Pohjoismaihin, Viroon ja Keski-Eurooppaan.

Ratkaisuja löytyy myös karjatilallisille eläinten seurantaan.

Ultracom rakentaa Erätaika 2019 -messuille Kuopio-halliin laajan messupisteen, jossa on paljon asiaa turvallisesta metsästyksestä ja alan tuotekehityksestä.

Messupisteeltä löytyy vankkaa asiantuntemusta, sillä vuonna 1993 perustettu yritys ei ole eilisen teeren poikia langattomassa tiedonsiirrossa.

– Valmistaudumme innolla Savon erämessuja Kuopiossa, sillä kyseessä on yksi isoimmista erätapahtumista Suomessa. Itä-Suomen ja Keski-Suomen alueella on paljon metsästäjiä ja metsästysseurueita, joten messut ovat tärkeä kohtaamispaikka. Savon erämessut vetävät tuttuja kasvoja myös pohjoisesta, Väyrynen kertoo.

Tavataan Erätaika 2019 -messuilla!